Vrijstaande projectiewanden

Vrijstaande projectiewanden maken het mogelijk om meerdere projecties te tonen in een ruimtelijke opzet. De projectiewanden worden op maat vervaardigd. Wij bieden zowel permanente als non-permanente projectiewanden. Deze kunt u inzetten voor bijvoorbeeld beurzen of evenementen. Het unieke aan deze wanden is dat er geen zwarte kader om de schermen zit. Door exact op de randen van het scherm te projecteren geeft dit een zeer bijzonder beeld.

De wanden kunnen aan meerdere zijden geprojecteerd worden. Zo kunt u tweezijdige projectie op een dubbele wand maken of een kubus welke aan alle kanten is geprojecteerd.

De afmetingen en specificaties van een projectiewand

Zoals vertelt worden de wanden op maat gemaakt voor ieder project. Dit zorgt ervoor dat de specificaties altijd exact aansluiten bij de getoonde content. Wij hebben de projectiewanden al in vele formaten vervaardigd. Denk bijvoorbeeld aan 16:9, 21:9, 1:2.35 of 4:3. Ook afwijkende maten of geschakelde projectiewanden kunnen worden geprojecteerd. Wij gebruiken deze wanden regelmatig in combinatie met kaderloze projectieschermen

Geluidsdemping, kijkhoek en doorslag

Een projectiewand is bij uitstek geschikt voor gehorige ruimtes.  De wanden zijn volledig omspannen met katoenen doek. Dit geeft de projectiewand een sterke geluid dempende werking. Ook is het mogelijk om luidsprekers achter het scherm (in de wand) te monteren. Zo zijn ze niet zichtbaar zijn en het lijkt alsof het geluid “uit het scherm” komt. Door het zeer zachte oppervlakte is de kijkhoek zeer groot in tegenstelling tot reguliere “high gain” projectiedoeken.

 

 

randloos projectiescherm
kaderloos projectiescherm
randloos projectiescherm