Projectomschrijving

Art Rotterdam Projections  is een de toonaangevende video sectie van Art Rotterdam. Art Rotterdam Projections wordt al sinds 2014 ontworpen, geproduceerd en uitgevoerd door AV Registered. Vele projecties in een open en ruimtelijke setting bieden een oase aan rust tijdens de beurs. Geluid is door speciale geluidsdouches te horen op het bankje voor ieder werk.

Diensten Art Rotterdam Projections

Met ons technisch ontwerp creëren wij, in samenwerking met Art Rotterdam, een open projectiesetting. Hierbij plaatsen wij verschillende vrijstaande projectiewanden welke aan twee zijden geprojecteerd worden. Alle projectiewanden zijn maat gemaakt voor het werk wat hierop getoond wordt. Verder voorzien wij in hoogwaardige video projectoren en onze Panphonics geluidsdouches, creëren wij sfeervolle belichting van de ruimte en verduisteren wij deze volledig.

Meerdere technische hoogstandjes worden bereikt tijdens Art Rotterdam Projections. Zo zijn er met regelmaat Widescreen projecties te vinden, is het geluid te horen door speciale geluidsdouches en worden werken met gekoppelde projecties getoond.

Uniek zijn de vele lovende reacties van zowel bezoekers als de vakpers op dit unieke open video concept.