Wie we zijn

AV Registered ontwerpt, levert materialen en produceert hoogwaardige audiovisuele concepten en technische productie voor art & musea, corporate events, theater, exposities, beurzen en evenementen in Europa. Wij bieden een one-stop-shop oplossing voor alle audiovisuele benodigdheden.

Onze concepten bestaan uit het leveren van hoogwaardige audiovisuele materialen zoals projecties en geluidssystemen, het voorzien van kennis, adviseren in het gebruik van audiovisuele technieken en het produceren en ontwerpen van expositieconcepten.

AV Registered richt zich specifiek op hoogwaardige oplossingen. Hiervoor is een hoge mate aan technische en optische kennis aanwezig. Onze experts putten uit jarenlange ervaring in combinatie met een doorlopend onderzoek naar vernieuwende technieken en methoden. Ook op creatief en communicatief vlak ondersteunen wij u met bijvoorbeeld het ontwerpen van een expositieruimte of beursvloer.

Wat we doen

 • Art & Musea
  Voor kunstprojecten en musea bieden wij volledige technische ondersteuning. Zowel qua hoogwaardige materialen als technisch ontwerp. Wij hebben ruime ervaring in het passend belichten, versterken en projecteren van diverse werken en exposities.
 • Beurs stands
  Een unieke presentatie versterken of het belichten van uw product. AV® voorziet beurs stands binnen Europa van alle benodigde audiovisuele middelen. Wij werken graag samen met uw stand bouwer om ledwalls, lcd schermen, verlichting of geluidsystemen perfect weg te werken in uw stand ontwerp.
 • Corporate events
  Summit, seminars of bedrijfsfeest, AV® levert u een totaalproduct afgestemd op uw wensen. Wij helpen u graag op unieke wijze uw boodschap over te brengen.
 • Theater
  Projectieschermen zonder zwarte randen. Zwevend in een ruimte of tegen een gevel of achterzijde van een podium. Belichting, gesynchroniseerde cue afspeelmogelijkheden voor zowel audio, video als belichting. Aangeboden op tour basis tegen scherpe tarieven.
 • Publiek
  Spektakel creëren, dat kunnen we! Installaties, culturele events of bijvoorbeeld wild beaming.

Wat ons uniek maakt

 • Ruimtelijk technisch ontwerp met 3D visualisatie
  Een goed ruimtelijk ontwerp komt ten goede aan een geslaagd evenement. Met hedendaagse (CAT gebaseerde) software tekenen wij voor u volledige concepten. Hierin is tevens het effect van verschillende belichting zichtbaar.
 • Interactieve audio en video systemen
  Uw bezoeker onderdeel laten uitmaken van de gebeurtenissen op een scherm of geluid afspelen bij het passeren van een object. Bijna alles is mogelijk door gebruik van slimme en betrouwbare systemen. Zo kunt u denken aan het starten van een veelvoud aan video’s met een smartphone, touchscreens voor presentaties, stemmen met de mobiele telefoons van uw gasten of zelfs het veranderen van het aanzicht van een gehele ruimte met een enkele druk op de knop.
 • Vrijstaande projectiewanden
  Vrijstaande projectiewanden maken het mogelijk om meerdere projecties te tonen in een ruimtelijke opzet. De projectiewanden worden op maat vervaardigd. Wij bieden zowel permanente als non-permanente projectiewanden. Lees meer…
 • Widescreen projecties
  Een 24 meter breed scherm, 360 graden projectie of een aaneenschakeling van projecties om een wand te vullen. AV® heeft alle techniek en expertise om een grote variëteit aan widescreen projecties te verzorgen. Door onze ruime ervaring adviseren wij u over content ontwerp en installatiemogelijkheden. Zowel voor korte termijn projecten als vaste installaties. Lees meer…
 • Kaderloze projecties
  Projectieschermen zonder zwarte randen. Zwevend in een ruimte of tegen een gevel of achterzijde van een podium. In zowel 4:3, 16:9 en 2.35:1 formaat. Perfect voor hoogwaardige projecties. Geluid dempend doek, aan twee zijden te projecteren en slechts 4 centimeter dik. Lees meer…
 • 4K projecties
  Hoog resolutie projecties met een perfecte kleurweergave. Verschillende projectoren voor schermen van 1,50M tot en met 24M. Afspeelmogelijkheden voor gesynchroniseerde 4K feeds met interactieve triggers. Lees meer…
 • Soundshowers
  Zeer directionele speakers voor gebruik bij kunstwerken in grotere ruimten. Ook wel een geluidsdouche genoemd. Het geluid is direct onder de speaker te horen en zwakt zeer snel af. Te gebruiken in open expositie ruimten waar meerdere werken van geluid dienen te worden voorzien. Inclusief versterker en afgewerkt in zwart. Lees meer…