Geluidsdouche Panphonics

geluidsdouche panphonics
soundshower panphonics
soundshower panphonics

De geluidsdouche van het merk Panphonics is één van de best functionerende soundshowers op de markt. De nette zwart afgewerkte tegels kunnen gemakkelijk worden opgehangen en voorzien bijvoorbeeld kunstwerken van zeer gerichte geluidsweergave. De geluidsdouche worden geleverd inclusief versterker en is in grote aantallen beschikbaar voor verhuur.

Het principe is het beste vergelijkbaar met een douche. Wanneer u plaats neemt onder de geluidsdouche hoort u alles, wanneer u wegstapt neemt het volume zeer snel af. Dit maakt het mogelijk om meerdere verschillende geluidswerken in 1 ruimte te tonen zonder dat deze elkaar storen. Bijvoorbeeld in combinatie met kaderloze projectieschermen of vrijstaande projectiewanden.

Details soundshower

De audio-tegel zelf is 60 x 60 centimeter en eenvoudig te monteren. Standaard leveren wij de geluidsdouche met 4 ophang ogen in het element zodat deze gemakkelijk aan een plafond of truss te bevestigen is. De versterker is licht en wordt los op het element of het plafond geplaatst. De versterker is specifiek ontworpen voor deze geluidsdouche, een andere versterker gebruiken is niet mogelijk.

Aankoop en vaste installatie is tevens mogelijk. Hier kunnen wij elementen leveren in iedere gewenste kleur en in meerdere afmetingen.

De elementen zijn fabriek af zwart afgewerkt zodat deze wegvallen in een expositie. De bijgeleverde versterker heeft een stereo audio ingang (RCA), is gemakkelijk te bedienen en voorzien van een power & clip indicator.

Nieuwe ontwikkelingen geluidsdouche

De soundshowers van AV Registered zijn de nieuwste van het merk Panphonics. Panphonics is een toonaangevende Finse producent van geluidsoplossingen waarbij, in tegenstelling tot concurrent HSS (hypersonic sound) de geluidsweergave dicht bij Hi-Fi komt. Dit komt door een verschil in de gebruikte weergave techniek. Bij de oudere modellen en HSS soundshowers werd een sterke “fase” draaiing waargenomen, iets wat volgens sommigen zelfs hoofdpijn oplevert bij lang luisteren. Dit is tevens opgelost in dit nieuwe ontwerp.

Ook het geluidsniveau van de Panphonics soundshower is hoger dan zijn voorgangers en concurrenten. Hierdoor heeft het element voldoende headroom voor dynamische content. De versterker is voor zien van een clip/limiter indicator ter beveiliging.