4K Projectie

4K Projectie (ook wel ultra-high-definition genoemd) wordt steeds vaker toegepast. Op grote projectieschermen oogt content vaak onscherp. Dit komt door het in verhouding geringe aantal pixels voor de oppervlakte van het scherm. 4K is een video resolutie die 4x hoger is dan HD. Dit zorgt voor perfect scherp beeld. Bij AVR besteden wij tevens veel aandacht aan de kleur echtheid van deze projecties. Zo ziet uw product er ook echt uit zoals bedoeld.

Uw presentatie in 4K

Doordat 4K scherper is dan de veel gebruikte HD resoluties hebben foto’s meer detail en kunt u meer informatie op een sheet zetten zonder dat dit onleesbaar wordt. De tekst is gemakkelijker te lezen van afstand door de scherpte van het beeld. Onze specialisten helpen u met het afstemmen van uw presentatie op deze hogere resolutie.

Afmetingen 4K projectie

Het verschil tussen een HD projectie en een 4K projectie is al zichtbaar op een scherm van 2 meter breed. Wij leveren 4K projecties in ieder formaat; van 2 tot en met 20 meter.  Hiervoor leveren wij niet alleen de projectoren en projectieschermen, ook leveren wij 4K video switchers, 4K laptops & mac computers en 4K camera’s.

HD content tonen op een 4K projectie

Het is geen enkel probleem om naast 4K ook HD content te tonen. Onze video switchers schalen dit automatisch op naar 4K resolutie. Zo kunnen verschillende typen content gebruikt worden. Wij hebben ervaren dat de meeste reguliere presentaties ook sterk verbeteren door dit in 4K te tonen.

Meer weten?

Neem contact op met onze projectiespecialisten! Bezoek onze contact pagina.

kaderloos projectiescherm
randloos projectiescherm
randloos projectiescherm